aug
15

Heerlijk avondje uit eten gaan in Bad Bentheim

Voor een heerlijke Duitse maaltijd kun je terecht bij een van de vele restaurants net over de grens. Veel Nederlanders kiezen voor een avondje uit eten in Bad Bentheim. Het lijkt te gek om voor een maaltijd naar Duitsland te gaan maar zo gek is het helemaal niet.

Voor Nederlanders in de provincie Overijssel is het net als naar een andere stad in Nederland uit eten gaan. Het is voor hun helemaal niet ver rijden voor uit eten in Bad Bentheim. Van de grensovergang merken ze ook niks want er bestaat geen fysieke grens tussen Nederland en Duitsland. We zijn nu heel hecht met Duitsland. Zelfs delen van de Nederlandse krijgsmacht zijn in Duitsland ondergebracht.

Duitsland voelt dan ook niet vreemd aan of als buitenland. Je merkt eigenlijk alleen aan het taal dat je in een ander land bent maar dit kunnen we ook zeggen van Friesland. Als je in Friesland bent praten ze ook een andere taal lijkt het terwijl het gewoon bij Nederland hoort. Wanneer je uit eten in Bad Bentheim gaat zijn de restaurants ook heel gastvrij. Ze praten gewoon netjes Engels en er zitten zelfs enkele Nederlandse restaurants tussen.

Kortom wanneer je voor uit eten in Bad Bentheim kiest kun je lekker eten zonder ver te hoeven reizen.

Speak Your Mind

*