sep
08

Veel geld verdienen met app ontwikkelen

Met het ontwikkelen van een app kun je veel geld verdienen. Het begint met een idee en als die goed is kun je er miljonair mee worden.

Miljonairs onder 30

Veel geld verdienen met app ontwikkelenElke jaar komen er weer honderden miljonairs onder de 30 bij. Hoe zijn ze miljonair geworden? Heel simpel, met het ontwikkelen en verkoop van apps. Veel van deze miljonairs hebben de app niet eens zelf ontwikkeld. Ze hadden een idee en hebben daarna app ontwikkelaar ingehuurd om het te maken. Tegenwoordig zijn er divers app ontwikkelaars waar je goedkoop apps kunt laten maken. Het is dan ook een kleine investering met grote kans op succes. Een van deze app ontwikkelaar vind je hier voor meer informatie.

Hoe werkt het verkoop?

Als de app ontwikkelaar de app heeft gemaakt levert die het aan de klant. Die kan het vervolgens verkopen in de appstore. Sommige mensen die er rijk mee zijn geworden hebben hun apps zelfs gratis aangeboden. Ze maakten vervolgens hun geld met de app zelf. Dit gebeurt vaak met spelletjes. Consumenten kunnen de app gratis downloaden en spelen. In het spel kunnen de spelers speciale voorwerpen kopen en dit moet echte geld. De spelers met de speciale voorwerpen hebben dan een voordeel over de spelers die dat niet doen. Zo verdienen de eigenaren van apps miljoenen met spelletjes.

Speak Your Mind

*