sep
12

Roken kost veel geld

Je hoort het eigenlijk overal wel, steeds meer mensen hebben problemen met geld en het wordt alleen maar erger. Steeds meer rekeningen moeten worden betaald en de prijzen van de rekeningen gaan omhoog. Verder gaan de prijzen in alle winkels ook omhoog.

e sigaretAlsof dit niet genoeg was hebben de mensen die roken ook nog eens te maken met een bedrag van tweehonderd euro per maand, die ze spenderen aan sigaretten. Dit is eigenlijk geld die ze niet kwijt kunnen, maar die sigaretten willen ze toch echt wel hebben. Dit komt door de nicotine die erin zit, rokers zijn verslaafd aan nicotine.

E-wat?

Er is een E-sigaret uitgevonden, dit is een alternatief voor tabak sigaretten. Een E-sigaret heeft een batterij en een atomizer, deze zorgen er samen voor dat nicotine wordt verdampt. Doordat de nicotine wordt verdampt, kan jij veiliger nicotine consumeren. Het is geen middel om te stoppen met sigaretten, maar een middel om nicotine veiliger te gebruiken. Tabak sigaretten hebben namelijk giftige rookwolken die eruit komen, dit is niet het geval met elektrische sigaretten.

Graag

Zou jij wel gebruik willen maken van een E-sigaret en het voor jezelf en de mensen om je heen veiliger maken? Dan kan je deze online kopen en wordt het bij jou thuis bezorgd.

Speak Your Mind

*