okt
30

WAAROM ZOU JE ARGANOLIE GEBRUIKEN voor psoriasis

Pure arganolie wordt in Marokko al eeuwen gebruikt om de symptomen van psoriasis te helpen verlichten. In de afgelopen jaren heeft deze olie ook in de westerse wereld bekendheid gekregen en staat sindsdien bekend als de Wonderbaarlijke Olie.

Het verlichten van de symptomen van psoriasis

DSC_7982Geproduceerd uit de Arganbomen die alleen groeien op de Souss-vlaktes in het zuidwesten van Marokko bevat arganolie een hoog gehalte aan vitamine E – een krachtige antioxidant – waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het helpt de huid te voeden en te herstellen.

Volgens het BUPA Health Team treft psoriasis ongeveer 2 op de 100 mensen en het kan zich openbaren op elke leeftijd bij zowel mannen als vrouwen. Psoriasis ontstaat wanneer het immuunsysteem van het lichaam verkeerde signalen afgeeft waardoor de groeicyclus van de huidcellen wordt verhoogd. Er zijn verschillende types van psoriasis en de meest voorkomende is plaque die er zilverachtig uitziet. Plaque psoriasis kan op elk deel van het menselijk lichaam voorkomen, maar is het meest waarschijnlijk te vinden op de ellebogen, knieën, handen en voeten. Maar liefst 40% van de psoriasis-patiënten heeft ook last van psoriasis artritis dat de gewrichten ernstig kan aantasten en ontstekingen kan veroorzaken.

Hoe kan arganolie mij helpen bij psoriasis

Als je onlangs symptomen hebt gekregen waarvan je vermoedt dat deze bij psoriasis horen dan is het verstandig om een arts te raadplegen om je te helpen het probleem te bestrijden. Voor degenen die chronisch patiënt zijn, is het al langer bekend dat sommige behandelingen voor deze aandoening erg duur zijn. Eindelijk is er goed nieuws er bestaan natuurlijke behandelingen tegen deze aandoening.

Psoriasis is niet besmettelijk maar het is een aandoening die zich kan verspreiden over het hele lichaam indien deze onbehandeld blijft. Als je psoriasis zich maar blijft verspreiden, kun je alle hoop verloren hebben voor moderne behandelingen. Wees maar niet ongerust, pure arganolie kan je helpen.

De van nature unieke mix van vitaminen en voedingsstoffen in de 100% pure arganolie kan helpen bij het verminderen van het brandende en jeukende gevoel welke voorkomende symptomen van psoriasis zijn. Deze Marokkaanse olie helpt de natuurlijke vochtbalans van de huid te behouden en helpt het lichaam effectief de droge vlekken op de huid te bestrijden.

Hoe kun je psoriasis behandelen met arganolie

Het is belangrijk om een strikte regelmaat te hebben als je de symptomen van psoriasis wilt verlichten. Het regelmatig toepassen van arganolie op de aangetaste gebieden één á twee keer per dag zal niet alleen merkbaar de roodheid en de schilfering van de huid verminderen maar het zal ook drastisch helpen om de tekenen van veroudering bij gebruik op gezondere gebieden van je huid te verminderen. De krachtige anti-aging eigenschappen van arganolie worden ook gebruikt om littekens en beschadigde nagels te helpen herstellen en na verloop van tijd zie je een grote verbetering in de gezondheid van de huid. Meer informatie over hoe je pure arganolie kunt gebruiken.

Wij bij Pure Argan Oil verkopen alleen 100% pure ontgeurde arganolie die is geverifieerd en gecertificeerd door de USDA en de Europese Ecocert.

Speak Your Mind

*