feb
01

De dure verlovingsringen

Je hoort in het nieuws vaak dat bekende mensen met een ring van paar ton tot een paar miljoen euro, een aanzoek. Wat je dan ook vaak hoort is dat de verlovingen haast nooit een goede einde hebben.

Geld maakt niet gelukkig

De dure verlovingsringenVaak lopen verlovingen op de klippen, waarvan de verlovingsring ongelooflijk duur is. De maar eens aan de verlovingsring van Jennifer Lopen die een paar miljoen koste of de recente gebeurtenis van Balotelli en zijn dure verlovingsring. Het blijkt overigens dat de vrouwen zelf niet veel waarder hechten aan de prijs van de verlovingsring, maar wel de manier waarop de aanzoek word gedaan. De verlovingsring krijgt dan een emotionele waarde en de echte waarde maakt niet veel uit.

De verlovingsring moet natuurlijk niet uit een speelautomaat komen en wel een echte diamant bevatten. De beste verlovingsring is eentje van tussen de 400 en 1000 euro.

Mannen geven minder uit aan verlovingsring

Het blijkt overigens wel dat de gewone volk het concept wel snapt, want mannen geven tegenwoordig minder geld uit aan een verlovingsring. Wel besteden ze veel tijd aan het aanzoek zelf en zijn meestal wel maanden bezig met het plannen van de juiste aanzoek. Hou dit dus in je achterhoofd, wanneer je gaat shoppen naar een verlovingsring.

Speak Your Mind

*