aug
08

Online winkel van Jacky Luxury

In de online winkel van Jacky Luxury vind je de gehele collectie, inclusief de nieuwe collectie van Jacky Girls dat voor meisjes is.

jackyJacky Luxury is 8 jaar geleden door Justin Robert gestart, met het idee om een betaalbare modekleding, voor dames te maken. Hij werd door zijn ouders bijgestaan, die al ervaring hadden met het verkopen van kleding en hij werkte zelf als een marktkoopman, voordat die zijn eigen kledinglabel startte. Met de gecombineerde ervaring van de familie Robert, is Jacky Luxury nu een hele bekende modemerk, niet alleen in Nederland, maar ook in de rest van de wereld.

Inmiddels heeft Jacky Luxury 500 verkooppunten, de online winkels niet meegerekend. Er zijn namelijk veel verschillende online winkels die de Jacky Luxury collecties verkopen, waaronder de officiële online winkel van Jacky Luxury zelf. Online vind je ook een grotere collectie, de meeste winkels verkopen maar een kleine deel van de collectie. Het is dan fijn, wanneer je online veel meer keuze hebt.

Online is de kleding ook vaak een stuk goedkoper, omdat de online winkels lagere kosten hebben. Ze hoeven de kleding dus niet duur te verkopen om winst te maken, want in de winkels betaal je natuurlijk meer, omdat de kosten van de winkels hoger liggen. Ben je opzoek naar een Jacky Luxury online winkel? Kijk dan eens op onderstaande links:

Bekijk hier een video over dit merk

 

 

 

Speak Your Mind

*