dec
30

Super sale

Zalando houd elke jaar weer een Garagesale, waarbij je hun producten, met een vette korting kunt kopen.

zalando korting codeDe Garagesale vind plaats op een fysieke locatie en is dus niet online. Ze huren dan voor die dag alleen een plek, om de sale te houden. Ze verkopen herenkleding en schoenen. Ze hebben ook een collectie van dames sneakers. Tijdens de Garagesale worden al de bekende merken van Zalando verkocht, tegen hele lage prijzen. Je kunt al weglopen met merkkleding voor een tientje. Het is zeker waard om eens een keer deze Garagesale te bezoeken.

Naast de Garagesale heeft Zalando ook gewoon regelmatig aanbiedingen en houden ze gewoon online sales. Je kunt er ook shoppen met kortingscodes, deze code kun je dan gebruiken wanneer je gaat afrekenen en krijg je korting op de bestelling. Hoeveel korting je krijgt staat op de kortingsbon aangegeven, soms is dit een geldbedrag en andere keren een percentage, dus bijvoorbeeld 15 euro of 15%. Voor de kortingscode moet je op Stylediscount.nl/zalando-lounge kijken.

FreshCotton komt ook iedere jaar met een eigen folder en ze zorgen zelf voor de samenstelling van de modellen en kleding. De folder noemen ze de lookbook, hierin worden de verschillende stijlen geshowd, dat ze verkopen. Ze brengen ook elke jaar een folder uit, waarin enkel sneakers staan.

Speak Your Mind

*