aug
21

Muziekliefhebbers

De wereld zit vol met muziekliefhebbers, want wie houd er nou niet van muziek? onze smaken kunnen wel verschillen, maar we houden allemaal van muziek.  Sommigen mensen hebben ook het talent en passie om zelf muziek te maken.

The Loud Lions

Een van deze mensen is Rob Mankor, die met zijn vrienden een band opzette genaamd The Loud Lions. Ze oefenden dan ook vaak heilig in de garage, van de ouders van Rob Mankor. De oefensessies werden niet altijd even goed ontvangen door de buurtbewoners en leidde dan regelmatig tot klachten.  Toch ging hij door met zijn passie en maakte die muziek tot zijn studietijd. De band is helaas niet doorgebroken en niet meer bij elkaar, maar Rob Mankor heeft nog steeds een grote passie voor muziek. Hij speelt dan ook nog regelmatig op zijn gitaar.

Voor meer informatie over de band en Rob Mankor bezoek dan deze website

Festivals

Rob Mankor’s passie houd niet op bij alleen muziek maken, maar omdat van vele soorten muziek houd, vind die het ook leuk om festivals te bezoeken. Hij bezoekt dan ook elke jaar weer verschillende festivals, om naar muziek te luisteren waar die van houd en ook om nieuwe soorten muziek te ontdekken. Rob Mankor vind het ook leuk, om behalve festivals, ook naar akoestische concerten te gaan.

Speak Your Mind

*