jun
15

Telfort bied ook alles in 1 aan

Telfort kennen we allemaal als de goedkope mobiele aanbieder en tegenwoordig bied het ook nog eens alles in 1 aan.

Het alles in 1 van Telfort bestaat zoals bij andere aanbieders uit telefonie, internet en tv. Het alles in 1 heb je al vanaf 38 euro per maand en de eerste 12 maanden betaal je zelfs minder. Er loopt namelijk een actie bij Telfort waarbij je de eerste 12 maanden enkel 35 euro per maand betaald.

Vodafone

vodafone alles in 1Telfort is niet de enige mobiele aanbieder dat nu ook het alles in 1 aanbied, want Vodafone doet dat nu ook. Vodafone bied 3 alles in 1 pakketten aan. Voor de eerste 40 euro per maand, maar dankzij een actie is dit de eerste 12 maanden 30 euro. De tweede alles in 1 pakket is € 2,50 duurder en de derde pakket 5 euro duurder. Het verschil tussen het alles in 1 pakketten is dat het internet steeds sneller word.

Andere aanbieders

Je hebt dan ook nog de gewone aanbieders die al jaren actief zijn met hun alles in 1. Deze aanbieders zijn Ziggo, KPN en online. Er zijn ook nog veel andere alles in 1 aanbieders die nog niet zo bekend zijn. Het is dan ook zeker om alle alles in 1 aanbieders te vergelijken voordat je een keuze maakt en dit kun je hier doen.

Ga dan ook niet voor de eerste beste alles in 1, maar vergelijk eerst alle aanbieders voordat je een keuze maakt.

Speak Your Mind

*