sep
08

Veel belminuten voor weinig geld

Wanneer je op zoek bent naar een abonnement met veel minuten, dat heel goedkoop is, moet je voor een sim only gaan. De sim only is een abonnement waarbij je enkel de simkaart krijgt, de toestel moet je dus zelf hebben, of je moet er eentje los kopen.

sim-onlyElke provider bied tegenwoordig meerdere sim only pakketten aan en meestal kan je het zelf samenstellen, zoals bij Simyo. Zo bepaal je dus zelf wat er allemaal in je abonnement zit en de sim only begint al bij 5 euro per maand. Het is dus flink goedkoper dan een gewone abonnement.

Sim only van Ben

De sim only van Ben, is voor de bellers onder ons heel goedkoop, want Ben had een pakket met maar liefst 500 minuten voor €17,50 per maand. Ik zeg had omdat Ben 500 minuten heeft toegevoegd aan het pakket en voor deze 500 minuten betaal je geen cent extra, zo heb je dus 1.000 minuten voor maar €17,50 per maand, dit is een deal die je moeilijk kan laten liggen. Je kan natuurlijk nog even verder kijken en sim only vergelijken, maar ik denk niet dat je een betere deal vind, als je uit bent op veel belminuten.

Internet

Voor internet moet je natuurlijk wel wat bijbetalen per maand, maar ook dit is goedkoop. Het begint bij 200mb voor €5,50 en eindigt bij 1500mb voor €14,00, de data is dus ook vrij goedkoop bij Ben. Wil jij ook weten hoeveel jij kunt besparen? Kijk dan eens op een van de onderstaande websites:

Speak Your Mind

*