sep
14

Op vakantie naar Sunny Beach

Sunny Beach vakantieWanneer je op vakantie gaat naar Sunny Beach is het vooraf verstandig om je in te lezen over wat daar gebruikelijk is. Dit kun je doen op bijvoorbeeld www.sunnybeach-bulgarije.nl. Wij hebben ook een aantal praktische tips op een rijtje gezet.

Praktische zaken
Vanuit Nederland is het ongeveer 2,5 uur vliegen. Wanneer je naar Bulgarije vliegt dien je er wel rekening mee te houden dat je daar een tijdsverschil hebt van één uur. Het is daar dus één uur later. Je landt meestal op het vliegveld van Bourgas.

Je kunt in Bulgarije helaas nog niet met de euro betalen. Je betaalt in Bulgaarse Lev. Een euro is ongeveer 2 Leva. Je kunt je geld inwisselen bij diverse geldwisselkantoren. Dit kun je het best doen bij Crown. Wanneer je te weinig geld hebt, kun je altijd pinnen. Per dag kun je in Sunny Beach 800 Leva opnemen.

Om je verstaanbaar te maken in Bulgarije zul je Bulgaars moeten praten. Gelukkig kun je je in Sunny Beach goed verstaanbaar maken in het Engels en Duits. Er zijn ook horecagelegenheden waar je Nederland kunt praten, omdat hier Nederlands personeel werkt.

Uitgaan
Sunny Beach is een paradijs voor mensen die houden van uitgaan. Je vindt er namelijk vele clubs en bars waar je kunt feesten. De bekende dj’s die je elders vindt, vindt je hier ook. De strandfeesten zijn niet te missen en moet je zeker meemaken wanneer je hier naar toe gaat. Kortom, een uitstekende vakantiebestemming voor zowel jong als oud.

Speak Your Mind

*