jan
12

Solex huren Zeeland

Besluit vandaag nog

Solex huren ZeelandHebt u altijd al eens een bezoekje willen brengen aan een aantal beroemde Zeeuwse steden, maar zou u dit graag op geheel eigen wijze doen? Bent u bezig met het boeken van een familieweekendje of van een uitje met de zaak in Zeeland en wilt u nog een leuke activiteit vinden waar iedereen plezier aan kan beleven? Of woont u zelf in Middelburg en wilt u uw omgeving nu wel eens op een andere keer meemaken? Ga dan een solex huren in Zeeland en ontdek allerlei dingen die u nooit voor mogelijk hield. Het is de beste manier om een omgeving te ontdekken, dus besluit vandaag nog een solex te huren.

Beleef de nostalgie

De bromfiets bestaat al erg lang, namelijk al bijna honderd jaar. De Franse fabrikant Vélosolex besloot in 1918 voor het eerste een fiets te maken die werd aangedreven door een motor. Er was echter maar weinig interesse naar zo’n innovatie tot 1946. Zo vlak na het einde van de Tweede Wereldoorlog, die het grootste deel van de infrastructuur van Europa verwoest had, was de vraag naar auto’s helemaal ingezakt. De Vélosolex, ook wel afgekort tot solex, kon hier dus prachtig competitie aan bieden. En zo werd een nieuwe trend geboren die in Nederland voornamelijk in de jaren zestig het straatbeeld bepaalden. Hoewel u vandaag kunt kiezen voor huren, werd destijds vooral gekocht. Bijna alle tienermeisjes bezaten een exemplaar. Nu kunt u wederom een exemplaar huren in Zeeland en dit ware nostalgische gevoel weer helemaal herbeleven.

Ervaar de perfecte combinatie

Er is geen direct verband tussen Zeeland en de solex. Zo werden ze nooit officieel in een Zeeuwse stad geproduceerd. Integendeel, Van der Heem NV die de licentie had om ze in Nederland te produceren tussen 1948 en 1969 deed dit vanuit Den Haag. Toch is een solex huren een mooie Zeeuwse ervaring omdat het u een authentieke ervaring biedt die het Zeeuwse landschap evenaart. Huren in Zeeland garandeert u dus een prachtige combinatie tussen activiteit en omgeving en u zult niet zo snel iets anders vinden waarbij deze twee elementen zo naadloos op elkaar aansluiten. Ga dus vandaag nog een solex huren in Zeeland.

Antwoord op al uw vragen

Wilt u graag wat meer weten over het huren van uw eigen bromfiets of wilt u weten hoe dit zit in grotere groepen? Hebt u vragen over lokale gidsen of over verzekeringen? Op onze website vindt u alles dat u moet weten over een solex huren in Zeeland.

Speak Your Mind

*