aug
21

Een unieke advocatenkantoor

Heb je wel eens van advocaten gehoord, die niet een tarief per uur in de rekening brengen? een advocaat brengt zelfs zijn telefoontje van 2 min in de rekening. Er is wel een hele unieke advocatenkantoor, dat niet op deze absurde werkwijze werkt, namelijk de advocatenkantoor Endtz & Co.

Endtz & Co is een advocatenkantoor opgericht door Antoine Endtz, om zijn unieke werkwijze uit te breiden. Antoine Endtz is al sinds 1984 advocaat en heeft dan ook heel veel ervaring opgedaan. Zo weet die precies hoe dingen in het advocatuur in elkaar steekt en vind dat er dingen moeten veranderen. Vooral de escalatiemodel, waar advocaten graag op werken. De escalatiemodel is heel simpel, door slechte communicatie en houding kan je zaken laten escaleren en zo meer werk genereren. Meer werk betekent meer geld, aangezien ze een tarief per uur hanteren.

De advocatenkantoor Endtz & Co werkt volgens de werkwijze van Antoine Endtz, namelijk de-escalatie. Communicatie staat hier voorop, want volgens Antoine Endtz is dit de taak van een advocaat, om voor goede communicatie tussen de partijen te zorgen en zo de geschillen op te lossen. Endtz & Co handhaaft dan ook geen uurtarief, maar juist een vaste tarief, je betaald zo dus een vaste tarief voor de hele zaak. Je krijgt dan achteraf ook geen absurd hoge rekening gepresenteerd. Wil je meer over Antoine Endtz leren? kijk dan eens op zijn Twitter.

Speak Your Mind

*