nov
24

Beton polijsten

Veel mensen weten niet dat beton polijsten het heel mooi kan maken. Wist je dat in de meeste kantoren en winkelcentrums beton ligt? Het ziet er mooi uit en glanst nog ook eens. Je hebt vast gedacht dat het natuursteen was. Dit is een fout dat veel mensen maken maar het is dus gewoon beton.

Beton is een heel mooi en duurzaam maar dit weten weinig mensen. Dit komt doordat mensen beton zien als de vieze vloer dat er ligt wanneer ze intrekken. Het beton is dan vuil door de bouw van het huis en al het vuil is in het beton getrokken. Diezelfde vloer kun je heel mooi laten maken door beton polijsten.

Door beton polijsten word de bovenste laag verwijdert en dit is tevens de vieze gedeelte. Daarna blijft er een schone vloer over dat helemaal glad is. Dit wordt gedaan door het beton te schuren. Daarna kan het beton polijsten beginnen. Hierdoor word het vloer helemaal glad en krijgt het zijn glans. Voor de beste resultaten word bij beton polijsten gebruik gemaakt van hoogglans polijst pasta.

Als het beton polijsten eenmaal klaar is ziet het er beter uit dan natuursteen vloeren of vloertegels. Het is bovendien ook nog eens veel duurzamer.

Speak Your Mind

*