jan
16

Malafide schoonmaakbedrijven actief in Zutphen

In Zutphen is er de laatste tijd ophef ontstaan over de malafide schoonmaakbedrijven, dat daar bezig zijn. Het gaat hier met name om container reiniging bedrijven.

Container CleaningHet blijkt dat ze het werk niet goed doen en ook de manier waarop ze nieuwe klanten werven nadert een grens aan criminaliteit. Ze gaan in de avond bij mensen langs en maken allerlei beloftes, waar later niks van lijkt te kloppen. Consumenten zitten dan vast aan een abonnement van jaar, waar ze eigenlijk niks aan hebben. Ze hebben dan ook de goede bedrijven zoals, Container Cleaning Nederland een slechte naam gegeven.

Dit komt doordat ze ook het woord container gebruiken in hun naam, wat de laatste tijd een slecht imago heeft gekregen. Dit terwijl dat Container Cleaning Nederland nooit klachten heeft ontvangen en juist alleen maar tevreden klanten heeft. Gelukkig weten de meeste mensen wel wat voor bedrijf het is en de gemeentes spreken er ook vol lof over Container Cleaning Nederland.

Jammer genoeg is deze bonafide container reiniging bedrijf, nog niet door heel Nederland actief. Door zijn klantvriendelijke en milieuvriendelijke werkwijze, is het bedrijf wel snel aan het groeien en misschien reinigen ze in de toekomst ook wel in jouw buurt de containers. Klik hier om te kijken waar Container Cleaning Nederland nu al actief is.

Speak Your Mind

*