jan
01

Vandalen opgepakt dankzij beveiligingscamera

De heer Groot heeft al jaren met de jaarwisseling last van vuurwerk vandalen, dat van alles opblazen en de laatste jaar lag zelfs zijn voorruit eruit.

Voor de jaarwisseling besloot de heer Groot, om een beveiligingscamera te kopen. De beveiligingscamera die hij kocht, was een HD dome camera. Door zijn vorm bleef de beveiligingscamera heel goed verborgen en de vandalen zagen het niet en konden het dus ook niet slopen. De volgende dag was er weer flink vuurwerk schade en was er zelfs een grote brandvlek op de oprit, wat door vuurwerk was veroorzaakt. Deze jaar konden de vandalen wel opgepakt worden, omdat er beeld was van hun daden en geen 1 van de vandalen had een masker op.

Door de HD kwaliteit van de HD dome camera, stonden de vandalen allemaal er heel scherp op. Dankzij de beelden konden de vandalen al snel opgespoord worden door de politie en ze werden door snelrecht al snel veroordeeld. Naast een flinke boete en schadevergoeding, hebben ze ook nog taakstraf opgelegd gekregen en 1 van de vandalen zit nog steeds vast, omdat die voorwaardelijk vrij was.

De heer de Groot is zeker blij met zijn kleine investering, want hij had het voor maar 115 euro gekocht en heeft zijn geld nu al terugverdient. De heer de Groot laat weten, dat de camera blijft staan en hij gaat er nog ook een in de achtertuin plaatsen.

Speak Your Mind

*